nytt år- nya tag

2011-01-05 @ 17:48:49

Nu har jag varit väldigt frånvarande ett par dagar. Dels har jag varit sjuk och så har jobb och träning tagit upp lite tid.

Körde mitt första löppass förra veckan efter två veckors juluppehåll, och det kändes kan jag lova! Det blev en betydligt kortare runda än vad jag brukar ta, och när jag kom hem va jag först besviken över längden på passet. Fast sen när jag tittade på pulsklockan visade den en helt grym tid! Konstigt att saker och ting kan uppfattas som så olika!!

Jag har inga livsviktiga nyårslöften, jag har med andra ord inga som helst planer på att gå ner i vikt och banta som en galning. Jag tränar på med min löpning, simmar nån gång i veckan och äter vettigt. Det räcker för mig! Däremot har jag lite andra önskingar inför det nya året. Jag skulle gärna vilja lära mig mitt photoshop, som jag haft i över ett år och knappt lärt mig än, och ta mer bilder. Jag gillar ju att fota, men har aldrig riktigt tid at traska rnt och ta massa bilder och experimentera. SÅNT ska jag ta mig tid till detta år! Fota scrappa, photoshopa, bara massa kerativa saker. Sån är ju jag egentligen, bara jag får tid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback